[layerslider id="12"]

AFFÄRSMÖJLIGHETER


INFRARÖTT LJUS – OÄNDLIGA MÖJLIGHETER OCH OÄNDLIGA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Terapeutiskt infrarött ljus eller infraröd värmeterapi är ett bra komplement och samtidigt en affärsmöjlighet till Företagande verksamheter!

Som yrkesutövande professionell är alltid resultaten viktigast men även lönsamheten, vilken är en förutsättning för att man som terapeut över huvud taget ska kunna utöva sitt yrke. Med professionellt infrarött ljus –värmeterapi har du möjlighet både till att förbättra dina kunders hälsa och öka lönsamheten –samtidigt som du på ett enkelt sätt också kan förbättra din egen! Vilket är nog så viktigt.

Tack vare ett brett användningsområde blir en av våra professionella infraröda utrustningar oftast en lönsam investering. Med ett leasing- eller hyresavtal kan du dessutom dra av din utgift direkt mot din månadsinkomst och din utrustning behöver inte kosta dig något (annat än den första månaden eftersom du förskottsbetalar). 


Därefter är inkomstökningen ditt beslut, hur mycket beror på dig men en normal leasingavgift för utrusningen är 1.000:- eller 2.000:- SEK/mån beroende på utrustning. Utgiften är förhållandevis mycket låg och det krävs i stort sätt inget underhåll eller service.. Du har därför alla möjligheter till att också öka din inkomst!

För mer information och kostnadsfri lönsamhetskalkyl kontakta oss