[layerslider id="12"]

ALTERNATIVMEDICIN


Oavsett om du arbetar med zonterapi, akupressur, akupunktur, shiatsu eller som annan alternativmedicinsk terapeut får du ett värdefullt inslag i dina behandlingar med det infraröda ljuset. Erfarenheter har visat att en djuppenetrerande värmebehandling innan övrig alternativ behandling har ökat effektiviteten på nästkommande behandling markant. Effekten av en sådan kombinationsbehandling har i många fall motsvarat annars två – tre behandlingstillfällen.

Orsaken kan förklaras med att du arbetar med en långt mer mottaglig kropp, en avslappnad klient ”öppen” till kropp och sinne. Muskler och leder har mjukats upp, genomblödningen förbättrats, eventuell smärta lindrats och mental stress reducerats. Infrarött ljus öppnar upp och mjukar upp kanalerna! förbereder kroppen.. och återställer en del obalanser bara i sig. En del Alternativ terapeuter avslutar också sin behandling med en avkopplande skön stund för sina klienter i den mjuka sköna ”naturliga” värmen - där utförd behandling får ”landa”.

Skapa Nöjda Friska kunder! Är alla terapeuters önskan. Ta hjälp av infrarött ljus och Senseis professionellla produkter och låt dessa samtidigt bistå dig i att höja din kliniks inkomster på olika sätt.