[layerslider id="4"]

DET INFRARÖDA LJUSETS HÄLSOEFFEKTER ÄR MÅNGA


Det terapeutiska infraröda ljuset i våra utrustningar är till hjälp för i stort sett de flesta människor. Detta beror som sagt på ljusets förmåga att tränga djupt ner i vävnaden och där frekvensen skapar en Resonans med vår kropps alla celler. Det är en naturlig process som skapar denna Resonans, (cellerna känner igen frekvensen som också finns i solens elektromagnetiska spektra). Det skapar värme (inifrån) och kroppen får på så sätt en energiinjektion. Det har visat sig att sjuk vävnad (”som behöver mer energi”), vävnad i obalans absorberar mer av det infraröda ljuset.

Energi höjningen, förbättrad blod- och lymfcirkulation samt inte minst den ökade syresättning av blodet är bara några av de resultat som uppstår - och som leder till att vår kropps självläkande processer sätter fart. Det infraröda ljusets (infraröda värmen) -direkta påverkan på muskler, leder, kapillärer och nervändor gör den till en utomordentlig behandlingsmetod samt till hjälpmedel för många.

Allt från förebyggande, för friska personer som vill bibehålla och förbättra sin redan goda hälsa!
Till Rehabiliterande, när skadan redan har skett och personen i fråga exempelvis har smärtrelaterade problem eller önskan om en snabbare läkning/rehabilitering.
Däremellan har vi också idrottare som vill hög prestera och samtidigt undvika skador, eller läka skador snabbare. Handikappade som har svårt att motionera och som behöver få en ordentlig cirkulation i kroppen, öka pulsen och kontionsträna. Terapeuter som vill kombinera och effektivisera sina behandlingar. Företag som månar om sina anställda.

Lägg härtill till –
”Behandlingen är vansinnigt skön! Du lägger dig ner, kopplar av och njuter en stund..”
”Kostnadseffektivt”
”Inga biverkningar, Bygger upp istället för påfrestar”

Privatpersoner
Som Privatperson vill vi varmt rekommendera Senseis RESONANS utrustning. Det är en väl värd investering i dig själv och din familjs goda hälsa.
Hälsofördelarna/effekterna är oändligt många vid exponering av infrarött ljus. Så oavsett om du har särskilda besvär som du vill råda bot på eller ej är detta en underbar upplevelse. Det är en investering som gör att du blir fri och oberoende från telefonsamtal, bokningar av speciella behandlingstider samt lättnaden och tidsbesparingen från att ta sig till och från behandlingsklinik. 
Frånsett detta, uppnår du det bästa av allt –du kan använda den varje dag om du vill! Och hela familjen, den tid som passar er bäst. Friskvård bygger ju som alltid på kontinuitet, såsom gymmet.
Det är också en skön hjälp där du inte behöver göra annat än bara lägga dig ner och koppla av. Inga göra och måsten. En skön mjuk djupavslappning som gör det möjligt för dagens stress att smälta bort och du kan ”hitta hem till dig själv” ett hälsoproblem idag vi bör beakta.

Viktigt: läs kontraindikationer för att se eller rådgöra med din läkare om särskild försiktighet bör iakttas.

Möjlighet till delbetalning finns.

REFERENSER FRÅN NÅGRA AV VÅRA KUNDER


Företag
Företag som satsar på sina medarbetares friskvård blir allt fler. Det är ett klokt beslut. Ett företags framgång står och faller ofta med sina medarbetares fysiska hälsa och inre välmående. Sjukfrånvaro och ansvar inom detta som arbetsgivare kan också medföra stora kostnader.–om man inte förebygger – Bland de företag som satsar på friskvård finns det de som har räknat ut att - varje investerad krona i friskvård betalar sig tillbaka i tre – Politikerna har även i viss mån insett detta och gör det därför avdragsgillt. Nu väntar vi som privatpersoner bara på att även ett BOT-avdrag ska införas!

Vi erbjuder därför företag att investera i en av våra utrustningar med Infrarött ljus. Kostnaden/utgiften för att ha en passande utrustning verksam på er arbetsplats är mycket låg i jämförelse med många andra satsningar inom personalvård/friskvård, både i effektivitet och i ett långsiktigt tänkande.
Våra utrustningar kan användas i många år, om och om igen av många medarbetare. Den kan användas t ex för stress, för mycket stilla sittande med stela muskler i axlar och nacke eller t ex för att mota iväg en begynnande förkylning. Före ett pass med företagsmassör eller gympapass. Även efter ett pass som kanske har varit fysiskt ansträngande och hårt, där kroppen mår bra av en effektiv återhämtning. Detta gäller även yrken där kroppen belastas hårt t ex mycket gående och tunga lyft.

Förutom en låg investeringskostnad eller månadshyra för en av våra utrustningar är även tillgängligheten om denna finns på plats ett stort plus. Att förflytta sig till annan plats för friskvård kan många gånger bli till ett hinder, då vår tid idag värderas högt.

Vi samarbetar med Ikano Bank som är vår medfinansiär och som gör att vi kan erbjuda företag en kostnadseffektivt friskvård –eller del i friskvård. Utgiften kan då bokföras på er driftsbudget, vilket gör det lättare för en del företag eller institutioner. Vi kommer och installerar utrustningen, informerar och inspirerar anställda eller friskvårdspersonal om funktion och användande.