[layerslider id="12"]

Infraröd bastu från Sensei Scandinavia

Med en infraröd bastu får du tillgång till den senaste tekniken för behandling av stress och muskelspänningar. Hos Sensei Scandinavia hittar du flera modeller för IR-bastu av hög kvalitet som är enkla att installera.

Ta hand om din kropp

Infraröd värme är en effektiv metod för att minska smärta och mjuka upp stelhet i muskler och leder. Med infravärme skapas välgörande effekter som bland annat ökad blodcirkulation och ökade energinivåer som resultat av behandlingen.

Metoden används idag flitigt vid kliniker och spa-anläggningar runt om i hela landet. När du installerar en IR-bastu i ditt hem får du själv tillgång till tekniken med infraröd värme och kan njuta av behandlingen så ofta du vill och på de tider du själv väljer.

För dig som företagare är en IR-bastu det perfekta sättet att investera i din värdefulla personal! Med tillgång till infraröd värmebehandling i anslutning till kontoret kan dina medarbetare återhämta sig exempelvis vid arbetsdagens slut eller få en trevlig stund tillsammans inför helgens afterwork.

Fördelarna med IR-bastu

Bastubad är en erkänd behandlingsmetod för att uppnå ett ökat välbefinnande. När man svettas förs toxiner bort från kroppen via huden, vilket gör att kroppen vitaliseras och man känner sig friskare.

Studier har visat att bastubad är oerhört bra för hjärt- och kärlhälsan, IR behandling är ännu mer effektivt än bastubad.

En infraröd bastu är ett behagligare sätt att basta som har många fördelar jämfört med traditionellt bastubad. Eftersom värmen tränger djupare ner i kroppen än vid vedeldning eller ånga uppnås en effektivare kaloriförbränning. Det blir också lättare för kroppen att svettas ut farliga toxiner. Många som normalt har svårt att andas och tycker att det är för varmt i en bastu, upplever inte att det är ett problem med en IR-bastu.

Modellen kräver dessutom mindre utrymme än en vedeldad bastu, kostar mindre att använda, värmer kroppen vid lägre värme och går snabbare att värma upp.

Vi hjälper dig

Det är enkelt att beställa din nya IR-bastu från Sensei Scandinavia. Vi erbjuder räntefri avbetalning när du anlitar oss som privatkund. Du som är professionell terapeut kan självklart också få förmånliga villkor om du beställer utrustning för infraröd behandling till din klinik eller spa-anläggning.

Har du frågor om infraröd bastu eller vill du veta mer om beställning och installation? Maila oss redan idag på info@senseiscandinavia.se så hjälper vi dig.

Välkommen till Sensei Scandinavia!