Värmebehandling med infrarött ljus

Sensei Scandinavia är återförsäljare av medicinsk utrustning för infraröd värmebehandling av högsta kvalitet. Hos oss hittar du produkter för privat bruk eller till professionella kliniker. Oavsett behov erbjuder vi det allra senaste på marknaden för behandling med infrarött ljus.

Kropp och själ

Infraröd värmebehandling är en effektiv och djupgående metod för att åtgärda stelhet i muskler och leder eller smärta. Med infrarött ljus kan du även behandla hudbesvär och få hjälp med viktminskning på ett, för kroppen, skonsamt sätt.

Ljuset tränger djupt ner i vävnader och muskler och värmer kroppen inifrån. Det ger en förhöjd energinivå och stimulerar kroppens egna läkeprocesser. Upplevelsen ger en behaglig och avslappnande känsla som vid solbad men utan de skador på huden som orsakas av solens ultravioletta ljus.

En god investering

Vår utrustning är tillverkad i enlighet med de senaste rönen inom forskningen om infraröd behandling. Tack vare teknik som är testad av erkända forskningscentra i USA får du garanterat en både effektiv och långsiktigt hållbar behandling när du använder produkter från Sensei Scandinavia.

Sensei Serien (Sensei pro II och Therapist) använder vi oss av paneler för infrarött ljus som är patenterade och tillverkade i Japan där metoden för infraröd värmebehandling har sitt ursprung. Medicinskt godkända paneler.

Välkommen till Sensei Scandinavia

Hos Sensei Scandinavia kan företagare leasa eller hyra utrustning för infraröd behandling till förmånliga villkor. Handlar du våra produkter för privat bruk erbjuder vi räntefri avbetalning på ditt köp.

Kontakta oss via mail till senseiscandinavia@outlook.com om du har några frågor. Vi berättar gärna mer om betalningsvillkor och leveranser av våra produkter för infraröd behandling. Välkommen!