[layerslider id="12"]

MASSÖRER


Som Massör har du en ovärderlig hjälp av Infrarött ljus, allmänt kallat Infraröd värme. Det genomträngande infraröda ljusets förmåga att nå långt in i muskelvävnad mm och skapa Värme som ökar cirkulationen, mjukgör muskler och leder samtidigt som det påvekar muskelfibrer, muskelspänningar och muskelkramper - bör vara en massörs bästa vän!

Att använda sig av detta innan du påbörjar din massagebehandling gör att du för det första slipper ”grovjobbet” med att få igång genomblödningen och göra musklerna varma och mjuka, i förlängningen sparar det också på din kropp –avsevärt kan vi påstå. Ett uttryck vi hört från en massör är ”det är som att sätta händerna i smör.”. Att spara på sin kropp är nog så viktigt i det relativt påfrestande arbete som en massör utövar i sitt dagliga arbete. Du spar på din kropp samtidigt som dina kunder får en skönare upplevelse. Erfarenhet visar också att du får ett bättre slutresultat av den genomförda massagen. Längre bestående effekt och därmed mer nöjda kunder. Detta har flera orsaker men en är just att du istället kan lägga mer tid för din kunds speciella behov. Ett annat, kundens mottaglighet, som ökat genom IR-ljuset - och det finns fler. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Du eller ni på kliniken har även möjlighet att öka dina/era inkomster, genom att tidseffektivisera eller genom att utöka ditt/ert utbud och kunna erbjuda dina/era kunder en behandling med bara inrarött ljus mellan massagebehandlingarna. Eller varför inte göra en behandling själv –en massör behöver också sköta om sin kropp!