[layerslider id="15"]

NÅGRA ORD FRÅN SENSEI SCANDINAVIAS GRUNDAREJag startade företaget med övertygelsen
–Mår min kropp riktigt bra presterar jag bättre och presterar jag bättre så når jag mina mål lättare och kan skapa det liv jag vill leva!

Kropp, Själ och Ande hänger ihop. Ett holistiskt tänkande jag håller fast vid och som förde mig till Infrarött ljus. Mjuk skön värme av strålar, lika sköna som solens, och med en *energi som boostar min kropp samtidigt som jag bara ligger ner och njuter!

Kunde/Kan det bli bättre?
Att det dessutom hjälper kroppen att renas från olika gifter – rimmade bra med mina ideer om hur jag kunde få kropp och sinne i en bra synergi.

Så, I början av 2003 introducerade vi infrarött ljus som behandlingsform i Sverige (för hela kroppen ska tilläggas), Jag och min dåvarande affärspartner Istvan Balogh presenterade oss under namnet Balance Scandinavia och vi debuterade i februari på Hälsomässan i Älvsjö i Stockholm med vår Infraröda helkropps-utrustning Resonans. Intresset var stort och en sjukgymnast samt några olika terapeuter blev våra första kunder. Det var roligt, nu var vi igång!

Året därpå ställde vi ut på samma mässa nu med mer kött på benen och gott självförtroende genom de goda resultat vår infrröda utrustning uträttat i olika hälsosammanhang. Nu hade vi också utvecklat och fått vår företagsprofil och döpt om oss till Sensei Scandinavia. Arne Blitz var ny affärspartner och vi två tillsammans med våra återförsäljare Tommy och Tina von Rein samt Gun-Britt Tolf fortsatte introdutionen. Jag vill tacka de personerna för att lika hett som jag tro på produkten. Jag vill också passa på att tacka Voukko Vourma för ett enastående jobb med att presentera dessa behandlingar och ta hand om många av våra kunder som kommit för behandling på Sensei på Engelbrektsgatan. Det har hunnit bli många genom åren som bidragit till att sprida informationen om infrarött likväl sålt våra produkter och fortfarnade gör. Jag vill här tacka er alla.

Idag har vi 6 st olika behandlingsutrustningar samt infraröd bastu i 9 olika modeller och tre olika träslag, Vi har specialiserat oss på IR ljus!

Vi har sålt utrustningar i hela Skandinavien både till privatpersoner och företag. Vårt signum är Kunskap och Kvalité och jag vågar påstå att vi har de finaste IR ljuset på marknaden i denna ganger.

Genom åren har vi sålt hundratals utrustningar till underbara terapeuter som vågat tro på oss och det infraröda ljusets underbara egenskaper. Deras och våras erfarenheter är en ständig inspirationskälla till vidare arbete.

namnteckning


Ingele Hallström