[layerslider id="13"]

SENSEI SCANDINAVIA – SPECIALIST OCH PIONJÄR I SCANDINAVIEN PÅ BEHANDLINGS-UTRUSTNINGAR MED INFRARÖTT LJUS


Sensei Scandinavia har arbetat med infrarött ljus sedan i början på år 2003. Vi introducerade då vårt dåvarande flaggskepp - utrustningen Resonans, som en helkropps-behandling med IR ljus i Sverige på Hälsomässan i Älvsjö i Stockholm. Därefter introducerade vi denna behandling till många kunder i Danmark och senare även i Norge och Finland.

Vi har aldrig slutat att förundras över det Infaröda Ljusets alla möjligheter, breda behandlingsområden och häpnadsväckande resultat. Vi vet idag att det är en behandlingsform som verkligen fungerar.

Kvalitet och Kunskap
En naturlig, skön, enkel och effektiv behandling -även kostnadsmässigt, har gjort oss trogna det Infraröda Ljuset och har därav specialiserat oss på det. Vi har utvecklat genom att erbjuda ett flertal olika Infraröda utrustningar, allt beroende på våra kunders behov. Genomgående för våra produkter är dock Kvalitet. Goda resultat av Infraföda terapibehandlingar står och faller med god kvalitet på det infraröda ljuset!                         Sensei Scandinavia har därför valt att genomgående bara välja utrustningar –som håller hög kvalitet. Våra utrustningar Sensei Professional och Sensei Therapist har vi dessutom varit med och utvecklat själva och dessa har högkvalitativa IR paneler från Japan som även är medicinskt godkända.

Många av våra kunder är terapeuter som värnar om goda resultat och sina kunders säkerhet. Ett krav man bör ställa på en terapeut eller klinik.
Till dem erbjuder vi även utbildning och support som ett självklart led i ett gott samarbete.