[layerslider id="4"]

REFERENSER FRÅN NÅGRA AV VÅRA KUNDER

HÄLSOPRAKTIK NATURA har haft Sensei Professional i 7,5 år 
"Här hos oss har användningsområdet mest blivit inom olika former av infektioner i öron, bihålor och luftvägar.Där har Sensei Professional varit fantastisk. Även barn med vätska bakom trumhinnan har blivit hjälpta, så att vätskan försvunnit vilket har konstaterats vid uppföljning hos läkare.
Massor av dessa barn som på grund av infektionerna i gångarna haft svårt att sova, brukar börja sova hela nätterna. Vi har även haft otaliga vuxna med bihåle-, och luftvägsinfektioner, vilka fått fantastisk hjälp i Sensei Professional.
Vi har genom åren haft de som kommit med problem med leder, muskler, värk och som fått hjälp med det, men här hos oss har nog ändå människor med infektionsproblem blivit den dominerande gruppen.
Mvh Anne-May     Läs hela referensen"


Några ord i från en landslagsmassör som använder i sin praktik.
"Jag har provat på det mesta inom massageyrket, laser, ultra ljud mm. Inget ger en sådan positiv djupgående värme effekt som resonansen ger. Resonansens djupvärme, gör att jag kommer in på djupet med massagen direkt, jag kommer åt muskelspänningar snabbare. Jag har använt resonansen på världsmästare, landslagsmän, elitidrottare och på kunder med akuta muskelbesvär, alla upplever en skön värme och avslappning i musklerna. Mina kunder upplever resonansen så bra att de själva nu bokar tid även för förebyggande värme behandling."
Med vänliga hälsningar Matti Kallio Landslags massör


En legitimerad sjukgymnast tycker till om Resonans.
"Jag har arbetat som legitimerad sjukgymnast i snart trettio år. Jag gjorde en undersökning för att hitta den bästa behandlingen för patienter med muskel- och ledbesvär. Det visade sig att värmebehandling och massage var den behandlingsform som patienterna upplevde gav bäst effekt.

Jag har tidigare använt mig av lerinpackningar som ett led i värmebehandlingen men har nu köpt en RESONANS. Patienterna ligger bekvämt och håller huvudet utanför RESONANS. Infraröd värme är ett led i smärtreducering av muskel- och ledsmärta. Patienterna reagerar mycket bra eftersom värmen går att ställa in individuellt. Patienterna kan också vända kroppen under tiden för att nå fler muskler.Infraröd värme kan användas som smärtreducering men också för att förbereda musklerna för annan manuell behandling.

Jag har också träffat på många patienter som är utbrända och stressade, som upplever maskinens många fördeIar. Den värmer musklerna samtidigt som den ger en rogivande och avslappnande effekt på både kropp och själ.

Patienter som lider av fibromyalgi eller ledbesvär märker också en positiv effekt på rörligheten, stelheten och smärtan. Den används med fördel på patienter med akut ryggbesvär. Denna form av värme är mycket uppskattad av patienterna eftersom de upplever en klar förbättring. Fördelarna med denna värmebehandling är att hela kroppens muskler kan värmas upp samtidigt. Och det finns ingen risk för brännskador. RESONANS är en klar tillgång i mitt arbete." 
Lena Susman, Legitimerad sjukgymnast


" Många patienter som jag rekommenderar Sensei resonansbehandlinng känner att de blir mjukare i kroppen. De rapporterar att de har mindre stelhet och värk när de badar Sensei regulbundet samt känner sig mer avslappnad. Jag tycker också att Sensei behandling är ett utmärkt sätt att optimera en reningsprogram. Den är mer effektiv för att avlägsna slaggprodukter, kemikalier och metaller än vanlig bastubad."
Peter Wilhelmsson Naturläkare (SNLF) Näringsmedicinare (NMTF) IFM kliniken Falun


VITTNESMÅL

Jag är en kvinna som har sjukdomen fibromyalgi sedan 15 år tillbaka. Har provat olika behandlingsformer under flera år, men det har varit svårt att hitt den rätta behandlingsformen.
Började med RESONANS värmebehandling i höstas, och kände redan efter första behandlingen att jag fick en energi kick som jag inte känt på flera år, en helt enorm känsla. Har nu gått regelbundet 3 – 4 ggr/vecka. 
Behandlingen har också påverkat den stelhet jag haft i musklerna, mindre värk, har ej behövt äta smärtstillande mediciner på flera månader, sover också mycket bättre, är även mindre stressad. 

Har också kunnat börja arbeta igen på deltid från januari 2004. Behandlingen har gjort att jag har fått en ny chans tillbaka till livet och klarar av min vardag mycket lättare. Jag har fått ork att umgås och träffa mina vänner.
Detta är en behandlingsform som jag rekommenderar till alla människor framför allt till dom som har olika kroniska sjukdomar bl.a. fibromyalgi, reumatism, artrit m.m.
Mvh Erja-Liisa Rämö, 44 år, Sollentuna


Jag har Sjögrens Syndrom och känner efter 3 behandlingar mindre värk i lederna och har lättare att ta mig in och ut ur bilen. Känner mig också piggare och mjukare i kroppen.
Yvonne 60 år Sollentuna


Hej Ingele
Jag skulle berätta om min erfarenhet av resonans. Jag har i sex år haft problem med ryggen diskbråck i ländryggen. Jag var tvungen att sjukskriva mig. Jag ville få det opererat, var i Strängnäs på ryggkliniken, men då hade det redan gått ett år, så det var för sent, jag fick att veta att det var muskelspänningar som gjorde att jag inte kunde fungera normalt. Jag blev ordinerad massage som hjälp, detta hjälpte bara korta stunder. Jag fick även fibromyalgi och depression ovanpå detta, varpå jag tog ett beslut att sälja mitt företag, för jag orkade inte längre driva det med så mycket värk. Jag fick även stora sömnproblem och har sedan provat det mesta tror jag. Kanske var jag varit lite väl ambitiös för att bli frisk, vilket kan ha bidragit till att jag har varit mycket stressad på gränsen till utbränd.

Började läsa hälsoböcker och kom i kontakt med Peter Williamssons böcker och fann dom mycket bra, beställde en tid hos honom och fick rekommendation att prova Resonans. Sagt och gjort så testade jag varje dag i tre veckor med mycket bra resultat. Jag startade kanske lite tufft 30 minuter på nivå 6 och 7. fick en våldsam huvudvärk med väldigt mycket yrsel de tre fyra första dagarna och det tog nog upp till en vecka innan jag svettades trots den höga temperaturen.

Efter en och en halv vecka släppte värken i ryggen delvis. Jag har fortfarande problem men fungerar bra, blir inte lika trött längre. Min fibromyalgi är mycket bättre men den är inte borta. Jag sover för det mesta ganska bra nu. jag har börjat att jobba lite grand och kan utöva min favorit sport golf. Jag kan verkligen rekommendera den till personer med stress och värk problem.

För mig har den inneburit ett nytt liv.
Mvh Mise Gantoft, Höllviken


Hej Ingele!
Jag glömde att säga att min hud har blivit som ung igen, min man tyckte att jag såg fem år yngre ut på dessa tre veckor. Jag har även stora ärr efter en operation som nästan inte syns längre, så det är sånt man får på köpet.
Mvh Mise


Jag har mer eller mindre haft ont i både leder och muskler i stort sett hela mitt liv. När jag använder ”tuben” så blir leder och muskler mjukare och de flesta spänningar i framförallt axlar, rygg och nacke mjukas upp nästan helt, och det känns riktigt på djupet. En annan stor fördel är att mjukheten och "värmen” håller i sig i flera timmar.
Mvh Martin 37 år Enköping


Hej,
Jag vill här bara kort tala om hur nöjd jag är med RESONANS värmebehandling för hela kroppen med infrarött ljus. Jag har en RESONANS hemma, permanent utlagd på golvet på en heltäckningsmatta (med liggunderlaget, naturligtvis). Därför är det lätt för mig att använda den dagligen och jag har också använt den 4 - 5 gånger per vecka sedan någon gång i oktober 2003.

För många år sedan blev jag i min bil ordentligt och grundligt påkörd bakifrån. Jag hade precis stannat i bilkön med min nästan nya Volvo 245, som är en mycket robust bil. När jag tittade i backspegeln undrade jag varför bakomvarande bil aldrig bromsade, och han brakade rätt in i min bil med minst 50 km/timme. Min bil blev skrot. Jag åkte in på sjukhus och fick tydligen en whiplashskada. Jag behövde inte röra på huvudet mycket för att få nackspärr och jag fick massor med ömma knutor i nacken. Under en tid fick jag massage i nacken, men det hjälpte inte. Däremot har RESONANSEN hjälpt mig och jag tror det tog ca 3 månader att bli av med mitt whiplashproblem, som nu fortfarande är borta.

En annan underbar effekt jag fått är ökad blodcirkulation i mina ben. Under de senaste vintrarna har jag använt långkalsonger varje dag, Under förra vintern dessutom i kombination med benvärmare. Ändå kändes mina ben och fötter som isstoder.

Denna vinter har jag använt långkalsonger bara en dag, och då var det -15°C ute. Den tredje effekten jag fått är att min hud i pannan, kinderna och näsan varje vinter varit väldigt torr, så att jag varit tvungen att smeta in mig med kräm. Detta problem är nu helt borta, dom partierna känns snarare lena som en babystjärt. Ytterligare en fantastisk effekt som jag troligtvis fått är mera elastiska muskler. Jag kan inte tro att det är något annat. Jag är fanatisk golfspelare utav den allra värsta sorten, jag har spelat regelbundet och mycket sedan år 1963 och jag har mycket låg handicap. Så jag vet precis vad min swing handlar om. Jag har inte vare sig jympat eller gått på gym eller tränat kondition på något sätt sedan november förra året, då jag fick en skadad hälsena. I år slår jag längre än slutet av förra säsongen!

Så den senaste fantastiska effekten, som jag dessutom sparade pengar på. Jag har nästan aldrig problem med ryggen, men plötsligen fick jag ett mindre ryggskott. Jag hade ont och kunde inte böja mig framåt. Jag missade min kotknackares (blind och självlärd) telefontid, men efter Resonansbehandlingen morgonen därpå försvann ryggskottet lika plötsligt som det dök upp. Jag kan bara å det allra varmaste rekommendera RESONANS till alla människor! Med hopp om livet! Arne Blitz, civ.ing., försäljningschef


Sensei Resonansbehandling

Jag har fastställd artros i fingrar och nacke. Efter 5 behandlingar i Resonansen har jag upplevt ett förbluffande resultat. Böjligheten i fingrarna har ökat med 50 % och jag kan vrida på nacken utan att samtidigt behöva vrida på hela kroppen. Jag har genomgått många behandlingar hos sjukgymnaster, kiropraktiker och akupunktörer utan att alls vara i närheten av den förbättring som Resonansen givit mig. Den 14 februari 2005
Erling Wikman 62 år Upplands Väsby


Jag heter Ylva Pettersson är 44 år och har nyttjat OASENSs hälsobastu, Sensei några gånger. Jag hade gått ett tag med en sträckning i ryggen (kändes nästan som ischias och det strålade från korsryggen ner bakåt och ut i ena benet) och kände att jag måste göra något åt det, då jag fick tips om att prova den underbara värmebehandlingen som OASENs hälsobastu ger. Värmen var helt underbar och jag kände hur skönt avslappnad jag blev och den skarpa smärtkänslan i korsryggen upphörde. Efteråt kände jag mig varm länge i kroppen. Jag tog behandlingen ganska intensivt efter varandra och jag blev av med min ryggvärk och har “peppar peppar ta i trä” inte haft någon smärta sedan dess.

Jag uppmanar gärna andra människor att prova Sensei ”hälsobastun” när de har värk och ömma muskler för att själva få upptäcka hur skönt och bra man mår efteråt.
Lärbro den 12/1 –05. Ylva Pettersson


Jag heter Annica Lundin-Pettersson och är en av fyra kollegor som driver friskvårdscentret OASEN i södra Visby. Vi gick samtliga den 1,5 år långa friskvårdsutbildning på Gotland som var klar sommaren 2002. Därefter förberedde vi oss för att öppna egna firmor. Salongen har alltså bara varit igång i ca drygt ett år och vi driver den i förebyggande syfte att få människor att må bra och att hand om sin kropp.

Hälsobastun/Resonansen använder jag på mina massagekunder en stund före själva massagen, jag märker att kunderna har lättare för att slappna av och att musklerna som ska behandlas redan har fått en värmegenomströmning och är smidiga och medgörliga att arbeta med.

Jag använder själv Resonansen för eget välbefinnande och känner att mina ibland stela leder njuter av värmebehandlingarna och min själ ser fram emot nästa session.
Vi hälsar alla nya kunder och fördettingar välkomna till vår lilla
Visby 10/2 -05
Annica Lundin-Pettersson
OASEN Cypressgatan 4 i södra Visby.
Telefon 0498-21 25 35


Jag heter Hans Grahnström och är halvtidspensionär, jag jobbar den andra halvan på Romaskolan som elevassistent. Jag är fritidsfiskare och bor nära havet på Gotland. Jag fick mina sista cellgifter vid årsskiftet 2002/2003 och har sakta och försiktigt återhämtat mig och försöker göra det allra bästa för att öka min kondition genom cykelturer och annat som förgyller tiden. Jag kämpar också för att minska i vikt, fibromyalgi, värk i lederna, har hörselnedsättning så jag har hörsnäckor i båda mina öron.

Jag blev väldigt nyfiken på hälsobastun/Resonans efter att ha läst reportaget som Inger på Gotlandsbladet hade skrivit. Jag beställde genast tid för en provomgång. Jag kom till ett ställe som töserna kallar OASEN – ett litet hemtrevligt gröngult hus med harmonisk musik, fina gardiner, Aloe Vera produkter, varma vetevärmare, citronvatten och kaffe ..... saker som man blir glad av. Jag är en van bastubadare och badar gärna ofta och länge, känner att jag vill och behöver ha värme långt in i lederna och i musklerna. Vilket jag känner att jag får när jag ligger avslappnad och skönt i hälsobastuns/Resonansens infraröda värme. Jag känner hur värmen sakta kryper och pirrar sig in i mina leder och värmen sprider sig nerifrån mina fötter och sipprar uppför benen och djupare in i min hud och mina muskler. Jag känner hur min hud och mitt blod värms och att cirkulationen får en skjuts och strax kommer min svettning igång. Det känns bara jätteskönt.

Första gången som jag låg i bastun plockade jag inte ur mina hörsnäckor, de tål inte fukt och värme så bra, med den följden att batterierna tog slut och jag fick ett rejält tjut i mina öron. Jag svettas mycket under hela sessionen och även i huvudet som trots allt ligger utanför själva kåpan där jag andas vanlig rumsluft. Det är jätteskönt och den här värmen känner jag att den gör mig gott.

Efter första eller kanske var der andra gången kände jag att jag kunde sträcka ut mina knäveck mot madrassen. Jag använder stödlinda och jag har mina ben lätt böjda annars. Jag känner mig varm i kroppen länge efteråt och jag vet att den här behandlingsmetoden är något jag tänker fortsätta med under hösten.

Jag har även tagit massage och stretching efter mina bastusessioner och tycker att det har gett resultat. Efter andra gången kunde jag till och med ta ett par danssteg, som jag inte gjort på länge. Min axel som jag har väldigt ont i har också blivit bättre med värme och massage. Det märker jag eftersom jag kan få upp armen utan att det gör ont och det tar inte emot som det har gjort förut.

Mina erfarenheter från andra sjukgymnaster är att de jobbar lika olika som de är olika som person. Terapeuterna här på OASEN lyssnar verkligen till vad det är jag behöver och ger mig goda råd och visar på ett proffsigt sätt hur jag själv kan förbättra min kropp med enkla rörelser och en personlig inlevelse.
Gothem den 13 juli 2004 Hans Grahnström


”Hälsobastun”
Att krypa in i ”hälsobastun” kan för den oinvigde tyckas lite märkligt, men när man väl har provat den vill man inte vara utan den. Man ligger där alldeles naken och känner värmen komma smygande. Den värmer upp både kropp och själ. Man svettas lika mycket som om man leder vattenjympa i en timme.

Efter en stund i bastun känns musklerna mjuka och avslappnade, ca två timmar efter bastupasset sätter min kropp igång en utrensning så jag får gå på toa ganska ofta och kissa ut en massa slaggprodukter.
Agneta Åkerblom


Jag går på muskelbehandlingar när jag får ont i skuldror och axlar. Nu kombinerar jag med värme och triggerpunktsbehandlingen känns inte alls lika smärtsam som den brukar.
Kjell 54 (Hälsoterrassen Bålsta)


Jag går på värmebehandlingar för min fibromyalgi. Den har lindrat min värk väsentligt, värmen går verkligen på djupet och håller i sig flera dagar.
Ann 44 (Hälsoterrassen Bålsta)


Jag har haft fibromyalgi väldigt länge. Jag behandlar mig mycket själv samt att jag får massage på Hälsoterrassen. Nu kombinerar jag med värme och det känns jätteskönt, det känns som att behandlingen blir mer effektiv.
Merja 51 (Hälsoterrassen Bålsta)


Jag heter Marie-Louice och är en 60+ -kvinna från Onsala. För 8 år sedan fick jag ledgångsreumatism. Jag har nu en tid prövat IR-behandling. De två första gångerna kände jag en ökad rörlighet en stund efter behandlingen, men redan efter tredje gången satt den ökade rörligheten i längre. Jag arbetar halvtid på en förskola och eftersom jag, som reumatiker har mer ont och är stelare på morgonen, jobbar jag eftermiddagar och stänger ofta, 18.15. Förut var jag alltid väldigt trött när dagen var slut, men after 5-10 gånger med infrarött ljus är jag piggare.
Marie-Louice 60+


 "Har jobbat inom byggbranchen i 25 år och arbetat som armerare vilket innebär mycket slitsamma och tunga arbetsbördor. Har under de senaste åren börjat få svåra smärtor i bröst- och ländrygg. Även med domningar i underarmar och handleder. Sedan Jag började använda Resonansen har mina ryggproblem med stor framgång förändrats mycket positivt. Värken som tidigare ställt till många problem i mitt arbete har nu börjat ge vika. Jag känner mig mycket gladare och piggare och märker också hur min kondition har förbättrats genom att lederna har mjukats upp"
Jan Ehrencrona, 46 år och byggnadsarbetare, Linköping.


Nu, efter 16 månaders regelbunden användning av SENSEI RESONANS’ värme för hela kroppen med infrarött ljus, har jag fått ännu bättre resultat och effekter. Det handlar framförallt om viktminskning.

Med den matproduktion vi har idag är det nästan oundvikligt att vi får i oss en mängd s.k. transfetter eller härdade fetter som dom också kallas. Om du exempelvis köper en påse chips kan denna ha legat i butiken ett tag och innehållet är lika fräscht som när påsen kom in i butiken. Chipsen är tillagade med transfetter för att inte härskna, brytas ner, i butiken. Tyvärr bryts dom inte ner i människan heller utan lägger sig som ett klister i hela kroppen. Även cellerna och cellmembranen blir nedsmetade. Detta får till konsekvens att cellmembranen blir styvare och inte kan röra sig obehindrat så att dom inte kan föra in näring i cellerna så mycket som dom skulle vilja eller borde göra. Inte heller kan cellmembranen föra ut önskad mängd slaggprodukter, så cellerna fungerar helt enkelt sämre.

När du ligger i SENSEI RESONANS och svettas rensar du kroppen på fetter, toxiner, slaggprodukter och tungmetaller. Forskningen säger att när du svettas tack vare infrarött ljus består svetten av bara 80 - 85 % vatten, resten är till stor del ovanstående oönskat material.

Jag har själv använt SENSEI RESONANS regelbundet sedan oktober 2003, minst 5 gånger per vecka, en halvtimme varje gång. Min viktminskning började i maj 2004 och jag har till idag gått ner i vikt från 74 til 67 kg. När jag kollat med terapeuter, flera olika, säger dom att det beror på ovanstående effekter.

En kund till oss berättade att han inte var så hysteriskt hungrig längre och att han inte måste proppa i sig dubbla portioner mat länge, han var nöjd med mindre. Och det är precis så det har fungerat för mig. Förklaringen är just att cellmembranen fungerar effektivare så upptagen näringsmängd är densamma med mycket mindre mat.

Jag vill också poängtera, att fastän jag ligger stilla i RESONANSen bränner jag kalorier när jag svettas, närmare bestämt 586 kcal per kg svett. Jag väger mig alltsom oftast både före värmebehandlingen och sedan efter duschen. Min viktminskning brukar numera vara 7 - 9 hg per omgång, så jag bränner 410 - 530 kcal. Detta motsvarar för mig en promenad eller löprunda på 6,5 - 8,5 km, nästan varje morgon. Alla som arbetar med viktminskning rekommenderar motion. Vad kan var enklare än att ligga stilla och motionera samtidigt???

Jag kan bara å det allra varmaste rekommendera RESONANS till alla människor! Med ännu mer hopp om livet!
Arne Blitz, civ.ing., försäljningschef


Har haft fibromyalgi i många år, fick sjukpension för fem år sedan. Den här sjukdomen innebär bl.a att man har värk i musklerna mer eller mindre hela tiden plus en otrolig trötthetskänsla. Har provat det mesta för att få lindring, olika former av massage bl.a. Provade Resonans värmebehandling på Må Bramässan här i Örebro och kände redan då att det hände något i kroppen. Kändes som jag fick en energikick, blev mjuk och rörlig.

Drygt ett år senare fick jag till min stora glädje höra att det gick att få denna behandling här på hemmaplan, Blå Bergens Lilla Spa i Närkes Kil, utanför Örebro.

Har fått tio behandlingar och känner mig mycket bättre. Redan efter 2-3 ggr kände jag mig framför allt mycket piggare. Har sovit bättre, kännt mig mer utvilad på morgonen. Den där förlamande tröttheten var borta, även mindre ont. Det har kännts helt fantastiskt!

Alla i min närhet har ju också sett hur jag förändrats och fått mer ork och energi. Det har nu gått snart tre månader sedan senaste behandlingen. Börjar känna att jag nog behöver börja en ny omgång snart för att fortsätta att må bra. Nu när jag vet hur bra jag kan må, så ska jag försöka underhålla det här med några behandlingar då och då. Rekomenderar verkligen den här behandlingen till alla med liknande besvär.
Britt-Marie Lundin Örebro


Jag går på Senseis infraröda värmebehandling med jämna mellanrum i förebyggande syfte. Jag vill hjälpa kroppen att frigöras från toxiner. Jag vill också ha ett bra immunförsvar och känna mig vid god vigör. Jag känner mig bättre efter behandlingarna. Har märkt att kroppen har blivit mjukare, jag har blivit mer avspänd. Bröstkorgens muskulatur har också blivit mjukare och rörligare vilket gör att jag andas bättre. Det har medfört att syresättningen och blodcirkulationen har förbättrats. I och med att kroppen värms upp och svettningsförmågan ökar så känner jag att även mitt immunförsvaret har stärkts.
Ivan Rislund Stockholm


Jag kom till Senseis infraröda värmebehandling för mina hudbesvär med acne. Efter tio behandlingar har acnen dämpats och huden känns mera spenstig än tidigare. Dessutom har jag gått ned i vikt 3,5 kg och celluliterna har minskat! Värk som jag har i axlar och rygg har börjat avta. Mitt allmänna välbefinnande har ökat. Känner mig mycket nöjd och rekommenderar Sensei behandling varmt till andra.
Maria Zytomierski Stockholm


Jag har blivit utmattad pga. långvarig stress på arbetsplatsen. Nästan på en gång märkte jag en positiv effekt och efter nu tolv Sensei värmebehandlingar har jag blivit effektivt hjälpt i mina stress symptom. Själva behandlingen känns skön, trygg och behagligt avslappnande. Min stress och oro har nu minskat avsevärt. Inflammationer som jag hade i hårsäckar har också läkts.
Olga Ekström Stockholm


Jag är 68-årig kvinna med kronisk urtikaria (nässelfeber), vilket innebär feber, kliande eksem kliande utslag över hela kroppen och svullna ögonlock och läppar. Jag hade också konstant värk i ryggslutet efter ett otäckt fall från cykeln.

Nässelfebern har behandlats under 25-års tid av sjukvården med ständigt ökad medicinering utan förbättring. Sjukdomen utvecklades från att ha utslag ibland, till att ha utslag utan avbrott alls de senaste fyra åren. Jag använde klådstillande antihistamin, kärlvidgande astmamedicin, värktabletter och kortisonsalva ibland.

Jag hörde om Sensei = Speciella Infraröda behandling, genom Alternativ förmedling. Började oktober 2005 med Senseis infraröda värme 2 ggr / veckan till efter två månader 1gång / 2 veckor.

Redan efter två besök började utslagen blekna och värken i ryggslutet upphörde. Trappade ned medicinerna av eget initiativ. Idag upplever jag behandlingen med infraröd värme som ett mirakel. Är helt fri från alla besvär som klåda, hudutslag, svullnader i ögonlock och läppar, värk samt helt fri från mediciner. Jag känner mig också allmänt mycket piggare.
Venny Biström Nacka