[layerslider id="7"]

SENSEI RESONANS

En helkroppsutrustning med Infrarött ljus - som även är mobil, lätt att ställa undan och möjlig att ta med sig.

Resonans är ger dig Infrarött ljus från topp till tå. Kombinerar du dessutom utrustningen med IR madrassen Solopad så blir du helt omsluten av Infrarött ljus. Resonans är vår mest sålda produkt och den vi startade med år 2003. IR Panelerna som ger Infrarött ljus i denna behandlingsutrustning heter SoloCarbon®paneler och de är testade på University of Missouri för effekt samt även på oberoende kemikalielabb i USA för att garantera att inga eventuella industri gaser avges under drift. Den sänder ett Infrarött ljus –som ligger väldigt nära det man försöker efterlikna för bästa behandlingseffekt.

Resonans passar dig som privat konsument om du vill ha en riktigt effektiv IR utrustning och har du eventuella hälsoproblem är det absolut denna vi rekommenderar framför bastu. Är du terapeut med en mindre behandlingsmottagning vill vi också varmt rekommendera Resonans. Du sätter bäst upp den på en säng, där den kan stå tillgänglig hela tiden. På så sätt har du möjlighet att ta emot fler kunder och bli mer kostnadseffektiv. Har du ont om plats eller vill använda utrustningen i kombination med annan behandling, går den bra att placera på en bredare behandlingsbänk.

Resonans kan du lätt ställa undan när du inte använder den. Höjden blir då bara ca 90 cm, bredden ca 70 cm och djupet 45 cm, så den tar inte stor plats. Du kan oftast även få in den i baksätet på en bil om du skulle vilja förflytta den.

Resonans har två stycken kupoler som du använder när du gör en helkroppsbehandling. Vill du, kan du även bara använda en kupol, exempelvis i kombinationsbehandlingar eller om du vill ha en behandling samtidigt som du sitter upp. Du väljer om du vill ha huvudet utanför eller innanför i det infraröda ljuset. Många tycker dock om att kunna ha huvudet utanför.

Resonans kommer med en separat kontrollbox samt en silvermadrass. Du får även en specialsydd gardin med ett reflekterande material samt en kudde. På kontrollboxen ställer du in behandlingstid samt även nivå på behandling. Utrustningen piper och stängs automatiskt av när behandlingen är klar.

Resonans och dess Solocarbonpaneler kräver ingen service eller underhåll, du behöver inte byta ut IR panelerna (ljuset) efter en viss tid. Vid normalt användande och handhav fungerar Solocarbon® IR paneler till tusentals behandlingar. Vilket också gör den till en kostnadseffektiv behandlingsutrustning.

Den infraröda behandlingsterapin under dessa Solocarbon®paneler är holistisk, ofarlig och oerhört skön - förmodligen kommer du att somna, vilket är en del i processen när de helande energi vågorna läker och påverkar dina obalanser - samt ger energi till din kropp. En gåva vi tycker alla kroppar borde få tillgång till!

Kombineras med fördel med Solopad -Den infraröda madrassen.

  1. 1
    RÅDFRÅGA OSS

    Känner du dig osäker på vilken av Senseis Infraröda utrustningar som är bäst för just dig? KLICKA HÄR

  2. 2
    OFFERT/BOKA DEMONSTRATION

    Vill du ha en offert eller boka en demonstration? KLICKA HÄR
TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Färg: Gräddgul
IR paneler: SoloCarbon®
Väska: Nej

YTTERMÅTT
Längd: 175 cm
Bredd: 72 cm
Höjd: 45 cm
INNERMÅTT 
Längd: ? cm
Bredd: ? cm
Höjd: ? cm
HOPFÄLLD
Längd: 90 cm
Bredd: 72 cm
Höjd: 45 cm

Vikt: 28 kg 
Elektricitet:
220/230 V 50/60 Hz
Effekt: 900 W

Certifikat: Innehar alla ordinarie certifikat för godkännande.