[layerslider id="6"]

Infraröd värmebehandling med Sensei Professional II

 

Sensei Professional II är vår mest exklusiva produkt för infraröd värmebehandling. Tack vare patenterade IR-paneler i världsklass får du med denna utrustning möjlighet att erbjuda en behandling med infrarött ljus av allra högsta kvalitet.

Högkvalitativ teknik

Sensei Professional II används för infraröd värmebehandling på kliniker och vid spa-anläggningar runt om i hela Sverige. Utrustningen är känd både för att den möjliggör en behandling med mycket gott resultat och för att den är så smidig att använda.

I Sensei Professional II omsluts patienten av IR-paneler som är monterade i både under- och överdelen av maskinen. Dessa paneler regleras manuellt med en fjärrkontroll, vilket gör det enkelt att ställa in den nivå för värmebehandling som passar bäst.

Vid slutet av en behandling ges en signal och Sensei Professional II stängs automatiskt av.

Ett helhetsperspektiv 

Med utrustning från Sensei Scandinavia kan du alltid erbjuda en behaglig och effektiv IR-behandling till dina kunder. Tack vare en extra djupgående värmebehandling åtgärdas smärta och stelhet i muskler och vävnader ända ner till cellnivå.

Sensei Professional II sänder ett infrarött ljus från en högkvalitativ panel ner i kroppens vävnader. Patienten upplever en mjuk, skön och avslappnande känsla som liknar den vid solbad.

Med infraröd behandling uppnås dock en mjukare och mer skonsam effekt än exempelvis vid solning. Det ger en ökad komfort och det är inte ovanligt att man somnar till en stund. Dessutom slipper man de skadliga effekterna på hud och celler som är förknippade med ultraviolett ljus.

Flexibla lösningar

Med Sensei Professional II anpassas intensiteten enkelt till den typ av infraröd terapi som önskas. För stela leder eller muskelspänningar passar en låg intensitet av infrarött ljus. En högre intensitet är önskvärd till exempel för viktminskning eller detox.

Utrustningen är utformad för att garantera allra högsta komfort och funktionalitet. Patienten kan välja att ligga med huvudet utanför eller innanför behandlingsområdet. Kuren kan avbrytas när som helst under en behandling bara genom att lyfta på locket.

När du väljer Sensei Professional II får du tillgång till infraröd värmebehandling av extra hög kvalitet. Tack vare att utrustningen har japanska IR-paneler med extra lång livslängd slipper du återkommande och kostsam service av din maskin.

Kontakta oss 

Vill du veta mer om Sensei Professional II? Maila oss idag så berättar vi mer om priser och leveranser. Allt för att du snabbt ska komma igång med din nya utrustning för IR-behandling!

 

  1. RÅDFRÅGA OSS

    Känner du dig osäker på vilken av Senseis Infraröda utrustningar som är bäst för just dig? KLICKA HÄR

  2. OFFERT/BOKA DEMONSTRATION

    Vill du ha en offert eller boka en demonstration? KLICKA HÄRTEKNISKA SPECIFIKATIONER

Färg: Vit 
Typ: Uppfällbar överdel med fjädring
IR paneler: Medicinskt godkända

YTTERMÅTT
Längd: 208 cm
Bredd: 90 cm
Höjd: 105 cm
INNERMÅTT
Längd: 195 cm
Bredd: 66 cm
Höjd: 45 cm

Vikt: 90 kg
Elektricitet:
220 V 60 Hz 
Effekt: 1500 W Vikt: 90 kg

Certifikat: CE godkänd, innehar 2 Patent, utmärkelse Excellent Product, Excellent Performance, ISO 9001, 14001, 13485 samt GMP standard- Good Manufacturing of Medical Devices.

certalla