[layerslider id="12"]

SPA/HOTELL


Infrarött ljus kan användas i sin egen form som en fullgod behandling. Den djupt avslappnande behandlingen är enormt stressreducerande och varenda muskel får chans att slappna av. Den mjuka sköna värmen gör inte bara att många somnar eller försvinner bort en stund, den omhuldar också och de allra flesta upplever behandlingen väldigt behaglig samtidigt som kroppen blir avslappnad och man känner sig varm, skön och lugn till kropp och sinne. Detta harmonierar med god SPA känsla. Samtidigt som detta upplevs har kroppen påverkats på många sätt. Celler, muskelfibrer, nervändar, lymf- och cirkulationssystemet bland mycket annat har påverkats. Smärta reduceras ofta och de flesta upptäcker även att de sover djupt under natten. Man kan även ställa in vår Professionella utrustning på ett annat program om kunden ex vill detoxa, rensa ut slagg och gifter ur kroppen effektivt. Här vill vi säga att det finns nog inget mer effektivt (i alla fall inte på detta enkla sätt) än infrarött ljus på att rensa och rena kroppen.

Erfarenheter Detox
I en SPAanläggning kan man med fördel även använda utrustningen i kombination med andra behandlanlingar. Att detoxa och peela hela kroppen på ett smidigt och enkelt sätt samtidigt som muskler och leder mjukas upp och microcirkulationen förbättras, är en mycket bra förberedande behandling inför exempelvis en massage, cellulitbehandling eller alla slags inpackningar. Behandlingarna är kostnadseffektiva och kan i vissa fall även erbjudas vid plötslig personalbrist, t ex när en eller flera SPA terapeuter eller massörer plötsligt insjuknat och bokningar behöver dirigeras om (ord från en Spachef). Vill du bara ha ett kompliment i relaxen kan vi rekommendera en infraröd träbastu. Denna upplevs av många som skönare än vanlig traditionell bastu, du kan också svettas i lägre temperatur i den infraröda bastun, vilket gör att den är uppskattad också bland de som har svårt att andas i en traditionell bastu. Den infraröda träbastun ska dock inte förväxlas med våra professionella infraröda utrustningar.

HOTELL har också denna möjlighet, att på ett oberoende och kostnadseffektivt sätt erbjuda sina gäster en skön behandling. Antingen i en av våra solarieliknande utrusningar eller också som en behandling som kan beställas till rummet, för de som vill vara helt privata. Erbjud detta till alla era gäster och som en VIP gåva till utvalda. En trött säljare t ex som haft en omfattande dag och bara vill slappna av och inte behöva prata med någon och låta energin återvända kan vara ett ex på en uppskattande gäst. Vilka dina gäster än är kan vi lova att de som gör en infraröd behandling, närmast garanterat sover mycket gott under natten!

Söker du bara ett bra kompliment i relaxen/gymet kan vi rekommendera en infraröd trä bastu. Denna upplevs av många som skönare än vanlig traditionell bastu, du kan också svettas utan att behöva ha så hög temperatur att en del får svårt med andningen. Denna ska dock inte förväxlas med våra professionella utrustningar.