[layerslider id="9"]

SENSEI THERAPIST Big


Denna båge passar både för den privata konsumenten och den professionella.
Sensei Therapist Big är delbar i tredelar och har en tillhörande väska för att lätt göra den mobil.

Sensei Therapist Big kan användas på en bredare behandlingsbänk om du är terapeut och erbjuder dina kunder infraröd värme terapi. Den kan också användas i kombination med en annan behandling som t ex innan massage, eller under en fettreducerande eller uppstramande skönhetsbehandling. Innan massage underlättar den massörens jobb avsevärt samtidigt som kundupplevelsen påverkas positivt, både i välbehag och resultatmässigt. I samband med t ex fettreducering ökar den metabolistiska ämnesomsättningen och kroppen kan också lättare göra sig av med slagg och fett.Microcirkulationen påverkas också den positivt, vilket gör bågen gynnsam i kombination med de flesta skönhetsbehandlingar för att öka effekten även av dessa. Som privatperson har du i Sensei Therapist Big ett effektivt verktyg hjälper dig till bättre hälsa. Den är lätt att använda, du lägger den på sängen eller på golvet -beroende på vad du vill behandla och hur.

Livslängden på Sensei Therapist Big är mycket lång och dess Japanska IR paneler är kända för sin höga kvalitet. Därför krävs det inget utbyte av IR paneler efter ett visst antal timmar. Vid extremt högt slitage kan det dock förekomma att kontrollpanelen behöver bytas ut. Det innebär i så fall ett lätt ingrepp och till låg kostnad.

Sensei Therapist Big säljs med en tillhörande väska som har handtag och axelrem. Väskan skyddar den när den inte används och gör den relativt lätt att bära med sig.

Sensei Therapist Big har en separat kontrollpanel med tre reglage av Infrarött ljus - Low, Medium, High. Behandlingstid väljer du genom att förinställa tiden på 20, 40, 60 eller 120 minuter. När den förinställda tiden har nått sitt slut stängs bågen av automatiskt. Vill du kan du även ställa in behandlingstiden till att stå på hela tiden, ända tills du stänger av den själv.

Sensei Therapist Big kan med fördel användas i kombination med vår IR madrass, Solopad samt lilla bågen Sensei Therapist Small.

  1. 1
    RÅDFRÅGA OSS

    Känner du dig osäker på vilken av Senseis Infraröda utrustningar som är bäst för just dig? KLICKA HÄR

  2. 2
    OFFERT/BOKA DEMONSTRATION

    Vill du ha en offert eller boka en demonstration? KLICKA HÄR
TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Färg: Silver
IR paneler: Medicinskt godkända
Väska: Ja

YTTERMÅTT
Längd: 95 cm
Bredd: 77 cm
Höjd: 47 cm
INNERMÅTT
Längd: 95 cm
Bredd: 72,5 cm
Höjd: 44 cm

Vikt: 15 kg
Elektricitet:
220 V 60 Hz
Effekt: 1050 W  

Certifikat: Innehar alla ordinarie certifikat för godkännande. Plus även för medicinskt godkännande.

certandra