[layerslider id="10"]

SENSEI THERAPIST 

Bärbar kompakt infraröd utrustning för professionellt bruk och privat användning.

Sensei Therapist kan användas på behandlingsbänken både som en egen behandling i sig eller i en kombinationsbehandling samtidigt som kunden får exempelvis massage eller lymfdränage. Kunden upplever ett stort välbehag samtidigt som den infraröda terapin ökar effekten av de andra behandlingarna. Den är även gynnsam i kombination med flesta skönhetsbehandlingar ocht vid fettreducering eftersom microscirkulationen stimularas och den den metabolistiska ämnesomsättningen ökar. Som privatperson har du i Sensei Therapist Small ett lätthanterligt verktyg som kan hjälpa dig till bättre hälsa. Den är lätt att använda, lägga på sängen, sätta i soffan eller lägga på golvet -beroende på vad du vill behandla och hur.

Sensei Therapist har en kontrollpanel med tre reglage av Infrarött ljus - Low, Medium, High. Behandlingstid väljer du genom att förinställa tiden på 20, 40, 60 eller 120 minuter. När den förinställda tiden har nått sitt slut stängs bågen av automatiskt. Vill du kan du även ställa in behandlingstiden till att stå på hela tiden, ända tills du stänger av den själv.

Livslängden på Sensei Therapist är lång och det krävs inget utbyte av IR paneler efter ett visst antal timmar. Vid högt slitage kan det dock förekomma att kontrollpanelen kan behövas bytas ut. Det innebär i så fall ett lätt ingrepp och till låg kostnad.

Sensei Therapist kan med fördel användas i kombination med vår IR madrass, Solopad

  1. 1
    RÅDFRÅGA OSS

    Känner du dig osäker på vilken av Senseis Infraröda utrustningar som är bäst för just dig? KLICKA HÄR

  2. 2
    OFFERT/BOKA DEMONSTRATION

    Vill du ha en offert eller boka en demonstration? KLICKA HÄR
TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Färg: Vit Högblank
IR paneler: Medicinskt godkända
Väska: Nej

YTTERMÅTT 
Längd: 53,5 cm
Bredd: 65 cm
Höjd: 39 cm
INNERMÅTT
Längd: 53.5 cm
Bredd: 60 cm
Höjd: 33,5 cm

Vikt: ca 5 kg 
Elektricitet:
220 V 60 Hz
Effekt: ca 400 W

Certifikat: Innehar alla ordinarie certifikat för godkännande. Plus även för medicinskt godkännande

certandra