Infraröd värmebehandling från Sensei Scandinavia

Effektiv detox
Anti aging
Bättre cellfunktion
Boosta immunförsvaret
Smärtlindring
Bättre sömn

Se alla

Produkter

Det finns mänger av hälsoeffekter med infraröd värmebehandling.

Infrarött ljus kan åtgärda en mängd olika stressrelaterade besvär som stelhet i muskler och leder eller smärta.

Tack vare bl.a. en ökad syresättning och blodcirkulation sätter denna ljusbehandling igång självläkande processer som är välgörande för kroppen.

Läs mer

Hälsofördelar

Energihöjning, förbättrad blod- och lymfcirkulation samt inte minst den ökade syresättning av blodet är bara några av de resultat som uppstår - och som leder till att vår kropps självläkande processer sätter fart.

Det infraröda ljusets (infraröda värmen) direkta påverkan på muskler, leder, kapillärer och nervändor gör den till en utomordentlig behandlingsmetod samt till hjälpmedel för många.

Läs mer

Recensioner

"Nu, efter 16 månaders regelbunden användning av SENSEI RESONANS’ värme för hela kroppen med infrarött ljus, har jag fått ännu bättre resultat och effekter. Det handlar framförallt om viktminskning.Med den matproduktion vi har idag är det nästan oundvikligt att vi får i oss en mängd s.k. transfetter eller härdade fetter som dom också kallas. Om du exempelvis köper en påse chips kan denna ha legat i butiken ett tag och innehållet är lika fräscht som när påsen kom in i butiken. Chipsen är tillagade med transfetter för att inte härskna, brytas ner, i butiken. Tyvärr bryts dom inte ner i människan heller utan lägger sig som ett klister i hela kroppen. Även cellerna och cellmembranen blir nedsmetade. Detta får till konsekvens att cellmembranen blir styvare och inte kan röra sig obehindrat så att dom inte kan föra in näring i cellerna så mycket som dom skulle vilja eller borde göra. Inte heller kan cellmembranen föra ut önskad mängd slaggprodukter, så cellerna fungerar helt enkelt sämre.När du ligger i SENSEI RESONANS och svettas rensar du kroppen på fetter, toxiner, slaggprodukter och tungmetaller. Forskningen säger att när du svettas tack vare infrarött ljus består svetten av bara 80 - 85 % vatten, resten är till stor del ovanstående oönskat material.Jag har själv använt SENSEI RESONANS regelbundet sedan oktober 2003, minst 5 gånger per vecka, en halvtimme varje gång. Min viktminskning började i maj 2004 och jag har till idag gått ner i vikt från 74 til 67 kg. När jag kollat med terapeuter, flera olika, säger dom att det beror på ovanstående effekter. En kund till oss berättade att han inte var så hysteriskt hungrig längre och att han inte måste proppa i sig dubbla portioner mat länge, han var nöjd med mindre. Och det är precis så det har fungerat för mig. Förklaringen är just att cellmembranen fungerar effektivare så upptagen näringsmängd är densamma med mycket mindre mat.Jag vill också poängtera, att fastän jag ligger stilla i RESONANSen bränner jag kalorier när jag svettas, närmare bestämt 586 kcal per kg svett. Jag väger mig alltsom oftast både före värmebehandlingen och sedan efter duschen. Min viktminskning brukar numera vara 7 - 9 hg per omgång, så jag bränner 410 - 530 kcal. Detta motsvarar för mig en promenad eller löprunda på 6,5 - 8,5 km, nästan varje morgon. Alla som arbetar med viktminskning rekommenderar motion. Vad kan var enklare än att ligga stilla och motionera samtidigt???Jag kan bara å det allra varmaste rekommendera RESONANS till alla människor! Med ännu mer hopp om livet!"

Arne Blitz
Civ.ing., försäljningschef

Professionals

Infraröd värmeterapi borde finnas som komplement hos alla terapeuter som arbetar fysiologist. Vår utrustning är även utmärkt att användas som företags hälsovård, att ställa i vilorum eller träningsutrymme. På vår sida Infraröd värmebehandling för Professionals kan ni läsa mer om våra erbjudanden.

Massörer

Massörer

×
Sjukgymnaster/
Fysioterapeuter

Sjukgymnaster/Fysioterapeuter

×
Naprapater

NAPRAPATER

×
Hudterapeuter

HUDTERAPEUTER

×
Näringsterapeuter

NÄRINGSTERAPEUTER

×
Alternativmedicin

ALTERNATIVMEDICIN

×
Idrottare/Klubbar

IDROTTARE/KLUBBAR

×
Spa/Hotell

SPA/HOTELL

×
Hälsohem

Hälsohem

×
Fitness/Gym

FITNESS/GYM

×

I media

Kontakt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh and try again.

sensei scandinavia

Åsögatan 161
116 32 Stockholm
SMS:  +46 (0)70 31333 88
E-post: senseiscandinavia@outlook.com