Infraröd värmebehandling från Sensei Scandinavia

Effektiv detox
Anti aging
Bättre cellfunktion
Boosta immunförsvaret
Smärtlindring
Bättre sömn

Se alla

Produkter

Det finns mänger av hälsoeffekter med infraröd värmebehandling.

Infrarött ljus kan åtgärda en mängd olika stressrelaterade besvär som stelhet i muskler och leder eller smärta.

Tack vare bl.a. en ökad syresättning och blodcirkulation sätter denna ljusbehandling igång självläkande processer som är välgörande för kroppen.

Läs mer

Hälsofördelar

Energihöjning, förbättrad blod- och lymfcirkulation samt inte minst den ökade syresättning av blodet är bara några av de resultat som uppstår - och som leder till att vår kropps självläkande processer sätter fart.

Det infraröda ljusets (infraröda värmen) direkta påverkan på muskler, leder, kapillärer och nervändor gör den till en utomordentlig behandlingsmetod samt till hjälpmedel för många.

Läs mer

Recensioner

"Har haft fibromyalgi i många år, fick sjukpension för fem år sedan. Den här sjukdomen innebär bl.a att man har värk i musklerna mer eller mindre hela tiden plus en otrolig trötthetskänsla. Har provat det mesta för att få lindring, olika former av massage bl.a. Provade Resonans värmebehandling på Må Bramässan här i Örebro och kände redan då att det hände något i kroppen. Kändes som jag fick en energikick, blev mjuk och rörlig.Drygt ett år senare fick jag till min stora glädje höra att det gick att få denna behandling här på hemmaplan, Blå Bergens Lilla Spa i Närkes Kil, utanför Örebro.Har fått tio behandlingar och känner mig mycket bättre. Redan efter 2-3 ggr kände jag mig framför allt mycket piggare. Har sovit bättre, kännt mig mer utvilad på morgonen. Den där förlamande tröttheten var borta, även mindre ont. Det har kännts helt fantastiskt!Alla i min närhet har ju också sett hur jag förändrats och fått mer ork och energi. Det har nu gått snart tre månader sedan senaste behandlingen. Börjar känna att jag nog behöver börja en ny omgång snart för att fortsätta att må bra. Nu när jag vet hur bra jag kan må, så ska jag försöka underhålla det här med några behandlingar då och då. Rekomenderar verkligen den här behandlingen till alla med liknande besvär."

Britt-Marie Lundin
Örebro

Professionals

Infraröd värmeterapi borde finnas som komplement hos alla terapeuter som arbetar fysiologist. Vår utrustning är även utmärkt att användas som företags hälsovård, att ställa i vilorum eller träningsutrymme. På vår sida Infraröd värmebehandling för Professionals kan ni läsa mer om våra erbjudanden.

Massörer

Massörer

×
Sjukgymnaster/
Fysioterapeuter

Sjukgymnaster/Fysioterapeuter

×
Naprapater

NAPRAPATER

×
Hudterapeuter

HUDTERAPEUTER

×
Näringsterapeuter

NÄRINGSTERAPEUTER

×
Alternativmedicin

ALTERNATIVMEDICIN

×
Idrottare/Klubbar

IDROTTARE/KLUBBAR

×
Spa/Hotell

SPA/HOTELL

×
Hälsohem

Hälsohem

×
Fitness/Gym

FITNESS/GYM

×

I media

Kontakt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh and try again.

sensei scandinavia

Åsögatan 161
116 32 Stockholm
SMS:  +46 (0)70 31333 88
E-post: senseiscandinavia@outlook.com