Sensei Scandinavias vision är att hjälpa människor som förstår att grunden till verklig framgång och välbefinnande är god hälsa

Om oss

Scandinaviens specialist och pionjär på behandlings-utrustningar med infrarött ljus

Vi har arbetat med infrarött ljus sedan 2003. Vi introducerade då vårt dåvarande flaggskepp Resonans i Sverige, som en helkropps-behandling med IR-ljus. Därefter introducerade vi denna behandling till många kunder i Danmark och senare även i Norge och Finland. Sedan flera år tillbaka har vi spridit Sensei Scandinavia internationellt, och idag finns våra produkter på kliniker över hela världen.

Vi har aldrig slutat att förundras över det Infaröda Ljusets alla möjligheter, breda behandlingsområden och häpnadsväckande resultat. Vi vet idag att det är en behandlingsform som verkligen fungerar.

Kvalitet och kunskap

En naturlig, skön, enkel och effektiv behandling har gjort oss trogna och specialiserade på infrarött ljus. Vi har valt att strikt välja utrustningar som håller högsta kvalitet. Våra utrustningar Sensei Professional och Sensei Therapist har vi varit med och utvecklat själv. Dessa har högkvalitativa IR-paneler från Japan som är medicinskt godkända.

Många av våra kunder är terapeuter som värnar om goda resultat och sina kunders säkerhet. Till dem erbjuder vi även utbildning och support som ett självklart led i ett gott samarbete.

Några ord från grundaren

Jag startade företaget med övertygelsen:  Mår min kropp riktigt bra presterar jag bättre. Presterar jag bättre så når jag mina mål lättare. Då kan jag skapa det liv jag vill leva!

Att Kropp, Själ och Ande hänger ihop är ett holistiskt tänkande jag håller fast vid och som förde mig till Infrarött ljus. Mjuk, skön värme av strålar lika sköna som solens, och med en energi som boostar min kropp samtidigt som jag bara ligger ner och njuter!

Kunde det bli bättre?
Att det dessutom hjälper kroppen att renas från olika gifter – rimmade bra med mina ideer om hur jag kunde få kropp och sinne i en bra synergi.

Så, I början av 2003 introducerade vi infrarött ljus som behandlingsform i Sverige. Intresset var stort och en sjukgymnast samt några olika terapeuter blev våra första kunder. Det var roligt, nu var vi igång!

Vi har nu sålt utrustningar i hela Skandinavien, samt andra delar av världen, till både privatpersoner och företag. Vårt signum är Kunskap och Kvalitet och jag vågar påstå att vi har de finaste IR-ljuset på marknaden i denna genre.

Genom åren har vi sålt hundratals utrustningar till underbara terapeuter som vågat tro på oss och det infraröda ljusets underbara egenskaper. Deras och våra erfarenheter är en ständig inspirationskälla till vidare arbete.

Ingele Hallström