Effective detox
Anti aging
Better cell function
Boost the immune system
Pain relief
Better sleep

Infrared heat therapy from
Sensei Scandinavia

See all

Products

There are many health benefits with infrared heat therapy.

Infrared heat can remediate a variety of stress-related pains such as stiffness in muscles and joints.

Thanks to an increased oxygenation and blood circulation, the light therapy starts beneficial self-healing processes.

Read more

Health benefits

Energy increase, improved blood- and lymph circulation and increased oxygenation of the blood are just some of the results from using infrared heat therapy. These benefits lead to our body's self-healing processes speeding up.

The direct effect the infrared heat have on muscles, joints, capillaries and nerve endings makes it an extraordinary treatment method and an aid to many.

Read more

Reviews

"Jag vill här bara kort tala om hur nöjd jag är med RESONANS värmebehandling för hela kroppen med infrarött ljus. Jag har en RESONANS hemma, permanent utlagd på golvet på en heltäckningsmatta (med liggunderlaget, naturligtvis). Därför är det lätt för mig att använda den dagligen och jag har också använt den 4 - 5 gånger per vecka sedan någon gång i oktober 2003.För många år sedan blev jag i min bil ordentligt och grundligt påkörd bakifrån. Jag hade precis stannat i bilkön med min nästan nya Volvo 245, som är en mycket robust bil. När jag tittade i backspegeln undrade jag varför bakomvarande bil aldrig bromsade, och han brakade rätt in i min bil med minst 50 km/timme. Min bil blev skrot. Jag åkte in på sjukhus och fick tydligen en whiplashskada. Jag behövde inte röra på huvudet mycket för att få nackspärr och jag fick massor med ömma knutor i nacken. Under en tid fick jag massage i nacken, men det hjälpte inte. Däremot har RESONANSEN hjälpt mig och jag tror det tog ca 3 månader att bli av med mitt whiplashproblem, som nu fortfarande är borta.En annan underbar effekt jag fått är ökad blodcirkulation i mina ben. Under de senaste vintrarna har jag använt långkalsonger varje dag, Under förra vintern dessutom i kombination med benvärmare. Ändå kändes mina ben och fötter som isstoder.Denna vinter har jag använt långkalsonger bara en dag, och då var det -15°C ute. Den tredje effekten jag fått är att min hud i pannan, kinderna och näsan varje vinter varit väldigt torr, så att jag varit tvungen att smeta in mig med kräm. Detta problem är nu helt borta, dom partierna känns snarare lena som en babystjärt. Ytterligare en fantastisk effekt som jag troligtvis fått är mera elastiska muskler. Jag kan inte tro att det är något annat. Jag är fanatisk golfspelare utav den allra värsta sorten, jag har spelat regelbundet och mycket sedan år 1963 och jag har mycket låg handicap. Så jag vet precis vad min swing handlar om. Jag har inte vare sig jympat eller gått på gym eller tränat kondition på något sätt sedan november förra året, då jag fick en skadad hälsena. I år slår jag längre än slutet av förra säsongen!Så den senaste fantastiska effekten, som jag dessutom sparade pengar på. Jag har nästan aldrig problem med ryggen, men plötsligen fick jag ett mindre ryggskott. Jag hade ont och kunde inte böja mig framåt. Jag missade min kotknackares (blind och självlärd) telefontid, men efter Resonansbehandlingen morgonen därpå försvann ryggskottet lika plötsligt som det dök upp. Jag kan bara å det allra varmaste rekommendera RESONANS till alla människor! Med hopp om livet!"

Arne Blitz
Civ.ing., försäljningschef

In the media

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh and try again.

sensei scandinavia

Åsögatan 161
116 32 Stockholm
SMS:  +46 (0)70 31333 88
E-post: senseiscandinavia@outlook.com