Infraröd värmebehandling från Sensei Scandinavia

Effektiv detox
Anti aging
Bättre cellfunktion
Boosta immunförsvaret
Smärtlindring
Bättre sömn

Se alla

Produkter

Det finns mänger av hälsoeffekter med infraröd värmebehandling.

Infrarött ljus kan åtgärda en mängd olika stressrelaterade besvär som stelhet i muskler och leder eller smärta.

Tack vare bl.a. en ökad syresättning och blodcirkulation sätter denna ljusbehandling igång självläkande processer som är välgörande för kroppen.

Läs mer

Hälsofördelar

Energihöjning, förbättrad blod- och lymfcirkulation samt inte minst den ökade syresättning av blodet är bara några av de resultat som uppstår - och som leder till att vår kropps självläkande processer sätter fart.

Det infraröda ljusets (infraröda värmen) direkta påverkan på muskler, leder, kapillärer och nervändor gör den till en utomordentlig behandlingsmetod samt till hjälpmedel för många.

Läs mer

Recensioner

"Jag är en 68-årig kvinna med kronisk urtikaria (nässelfeber), vilket innebär feber, kliande eksem kliande utslag över hela kroppen och svullna ögonlock och läppar. Jag hade också konstant värk i ryggslutet efter ett otäckt fall från cykeln.Nässelfebern har behandlats under 25-års tid av sjukvården med ständigt ökad medicinering utan förbättring. Sjukdomen utvecklades från att ha utslag ibland, till att ha utslag utan avbrott alls de senaste fyra åren. Jag använde klådstillande antihistamin, kärlvidgande astmamedicin, värktabletter och kortisonsalva ibland.Jag hörde om Sensei = Speciella Infraröda behandling, genom Alternativ förmedling. Började oktober 2005 med Senseis infraröda värme 2 ggr / veckan till efter två månader 1gång / 2 veckor.Redan efter två besök började utslagen blekna och värken i ryggslutet upphörde. Trappade ned medicinerna av eget initiativ. Idag upplever jag behandlingen med infraröd värme som ett mirakel. Är helt fri från alla besvär som klåda, hudutslag, svullnader i ögonlock och läppar, värk samt helt fri från mediciner. Jag känner mig också allmänt mycket piggare."

Venny Biström
Nacka

Professionals

Infraröd värmeterapi borde finnas som komplement hos alla terapeuter som arbetar fysiologist. Vår utrustning är även utmärkt att användas som företags hälsovård, att ställa i vilorum eller träningsutrymme. På vår sida Infraröd värmebehandling för Professionals kan ni läsa mer om våra erbjudanden.

Massörer

Massörer

×
Sjukgymnaster/
Fysioterapeuter

Sjukgymnaster/Fysioterapeuter

×
Naprapater

NAPRAPATER

×
Hudterapeuter

HUDTERAPEUTER

×
Näringsterapeuter

NÄRINGSTERAPEUTER

×
Alternativmedicin

ALTERNATIVMEDICIN

×
Idrottare/Klubbar

IDROTTARE/KLUBBAR

×
Spa/Hotell

SPA/HOTELL

×
Hälsohem

Hälsohem

×
Fitness/Gym

FITNESS/GYM

×

I media

Kontakt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh and try again.

sensei scandinavia

Åsögatan 161
116 32 Stockholm
SMS:  +46 (0)70 31333 88
E-post: senseiscandinavia@outlook.com